Rozšíření kapacity mateřské školky. Podnikatelský záměr. - Šimek, Martin (2015)
Práce se zabývá podnikatelským záměrem na rozšíření kapacity již založené mateřské školy. Řeší teoretickou část z hlediska popisu dané problematiky. Dále pak představuje mateřskou školu a její postavení na trhu. V praktické části pak řeší konkrétní podnikatelský záměr z hlediska ekonomické udržitelnosti a harmonogramu prací.