Rozšíření kapacity mateřské školky. Podnikatelský záměr. - Šimek, Martin; Zadražilová, Dana, 1958-; Zadražil, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Práce se zabývá podnikatelským záměrem na rozšíření kapacity již založené mateřské školy. Řeší teoretickou část z hlediska popisu dané problematiky. Dále pak představuje mateřskou školu a její postavení na trhu. V praktické části pak řeší konkrétní podnikatelský záměr z hlediska ekonomické udržitelnosti a harmonogramu prací.
Vedoucí práce: Dana Zadražilová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: manažer obchodu [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses