Public management - Lacina, Karel, 1943- (Praha : Vysoká škola finanční a správní, a.s., 2016)
Učebnice se zaobírá problematikou managementu veřejné správy v zemích Evropské unie.
Obsahuje bibliografie a bibliografické odkazy
Keywords: management veřejné správy; učebnice vysokých škol; public administration management; textbooks (higher)