Management kvality ve vysokoškolském vzdělávání - Svoboda, Petr (2017)
Disertační práce se zabývá teorií řízení kvality jakožto důležitou součástí manažerské vědy. Hlavním cílem práce je analyzovat a najít nebo dále rozvinout existující metody pro hodnocení kvality vysokoškolských institucí z pohledu různých zainteresovaných skupin s důrazem na percepci studentů.