Management kvality ve vysokoškolském vzdělávání - Svoboda, Petr; Černý, Jan, 1935-2020; Hutyra, Milan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2017)
Disertační práce se zabývá teorií řízení kvality jakožto důležitou součástí manažerské vědy. Hlavním cílem práce je analyzovat a najít nebo dále rozvinout existující metody pro hodnocení kvality vysokoškolských institucí z pohledu různých zainteresovaných skupin s důrazem na percepci studentů.
Vedoucí práce: Jan Černý
Disertační práce (Ph.D.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2017
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2017
Keywords: vysokoškolské studium; vysoké školy; absolventi vysokých škol; evaluace; jakost; management [obor disert. práce]; disertace; college study; universities and colleges; college graduates; evaluation; quality; dissertations