Priority WB po roce 2010 - Hrabar, Vasyl-Mykola; Jiránková, Martina, 1967-; Hasík, Gabriel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2017)
Práce zkoumá vliv zpomaleného ekonomického růstu na priority Světové banky v energetickém sektoru. Jelikož kritickou oblastí pro daný sektor je subsaharská Afrika, práce bude zkoumá vývoj přístupů a politik Světové banky k energetice pravě v této části světa. První kapitola se zabývá skupinou Světové banky a ekonomickymi podmínkami, ve kterých Světová banka musí vykonávat své posláni. V druhé kapitole jsou zjištěny priority Světové banky v sektoru elektrické energie v Africe při přeměně ekonomických podmínek.
Vedoucí práce: Martina Jiránková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní studia - diplomacie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses