Řádné opravné prostředky v trestním řízení - Horňák, Jakub; Švarc, Zbyněk, 1950-; Levý, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2017)
V první kapitole uvádím úvodní výklad který obsahuje definici pojmu českého trestního práva, prameny trestního práva procesního, popis trestního řízení, základní zásady trestního řízení, členění subjektů trestního řízení a jako poslední zde uvádím stádia trestního řízení.V kapitole druhé popisuji opravné prostředky v českém trestním řízení.Třetí kapitola je pak věnována shrnutí a popisu řádných opravných prostředků v českém trestním řízení.V posledni kapitole se zaměřuji na nejvýznamnější řádný opravný prostředek, kterým je odvolání.
Vedoucí práce: Zbyněk Švarc
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses