Ocenění společnosti Rodinný pivovar BERNARD a.s. - Havlíček, David (2017)
Cílem této práce je ocenění společnosti Rodinný pivovar BERNARD a.s. k datu 1. 1. 2016. Práce je rozložena do šesti částí – teoretický úvod, představení společnosti, finanční analýza, strategická analýza, generátory hodnoty a finanční plán a výsledné ocenění. Jako hodnotová báze je použita tržní hodnota a jako hlavní metoda ocenění DCF equity.