Ocenění společnosti Rodinný pivovar BERNARD a.s. - Havlíček, David; Krabec, Tomáš, 1981-; Havlík, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2017)
Cílem této práce je ocenění společnosti Rodinný pivovar BERNARD a.s. k datu 1. 1. 2016. Práce je rozložena do šesti částí – teoretický úvod, představení společnosti, finanční analýza, strategická analýza, generátory hodnoty a finanční plán a výsledné ocenění. Jako hodnotová báze je použita tržní hodnota a jako hlavní metoda ocenění DCF equity.
Vedoucí práce: Tomáš Krabec
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses