Podnikatelský plán - Pravda, Matěj (2017)
Diplomová práce zabývající se vypracováním podnikatelského plánu v oblasti in-line rychlobruslení. Tato práce se skládá z teoretické a praktické části. Teoretická část obsahuje základní pojmy a obecná doporučení pro tvorbu podnikatelského plánu, jeho strukturou a obsahem jednotlivých kapitol. Praktická část pak vychází z té teoretické a aplikuje poznatky na sestavení plánu pro konkrétní projekt. Rozebírá podnikatelskou příležitost, stanovení cílů, klíčové osobnosti, marketingovou a obchodní strategii, finanční plán a analýzu rizik. Plán bude sloužit jako podklad pro strategická rozhodnutí při realizaci samotného projektu.