Podnikatelský plán - Pravda, Matěj; Habrmanová, Blanka; Mareš, Jan, 1986-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Diplomová práce zabývající se vypracováním podnikatelského plánu v oblasti in-line rychlobruslení. Tato práce se skládá z teoretické a praktické části. Teoretická část obsahuje základní pojmy a obecná doporučení pro tvorbu podnikatelského plánu, jeho strukturou a obsahem jednotlivých kapitol. Praktická část pak vychází z té teoretické a aplikuje poznatky na sestavení plánu pro konkrétní projekt. Rozebírá podnikatelskou příležitost, stanovení cílů, klíčové osobnosti, marketingovou a obchodní strategii, finanční plán a analýzu rizik. Plán bude sloužit jako podklad pro strategická rozhodnutí při realizaci samotného projektu.
Vedoucí práce: Blanka Habrmanová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses