Analýza veřejných a soukromých výdajů na zdravotnictví ve vybraných zemích OECD - Němcová, Kateřina (2017)
Bakalářská práce analyzuje zdravotní systémy vybraných států v rámci OECD. Práce je zaměřena na odlišnosti mezi veřejným a soukromým financováním zdravotnictví a množným vlivům na úmrtnost diabetu a kojeneckou úmrtnost.