Analýza veřejných a soukromých výdajů na zdravotnictví ve vybraných zemích OECD - Němcová, Kateřina; Maaytová, Alena; Gajdošová, Eva; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2017)
Bakalářská práce analyzuje zdravotní systémy vybraných států v rámci OECD. Práce je zaměřena na odlišnosti mezi veřejným a soukromým financováním zdravotnictví a množným vlivům na úmrtnost diabetu a kojeneckou úmrtnost.
Vedoucí práce: Alena Maaytová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses