Sociální bydlení v České republice a v Evropské unii v letech 2003 - 2016 - Kohlová, Hana; Loužek, Marek, 1975-; Barák, Vladimír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2016)
Tato diplomová práce se zabývá sektorem sociálního bydlení. Snaží se popsat pojem sociální bydlení tak, jak je chápán ve členských státech Evropské unie. V práci je popsána současná situace týkající se sektoru sociálního bydlení v Evropské unii a v České republice. Dále je zde popsáno pět inovativních projektů v oblasti sociálního bydlení ve vybraných evropských zemích. Práce porovnává trendy v sociálním bydlení v rámci celé Evropské unie a analyzuje reakci sektoru sociálního bydlení na hospodářskou krizi roku 2008. Systém sociálního bydlení v České republice ještě stále není uzákoněn.
Vedoucí práce: Marek Loužek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: hospodářská politika [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses