Využitelnost metod fundamentální analýzy pro ohodnocení akcií - Němečková, Lucie; Veselá, Jitka; Leová, Simona; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Cílem této diplomové práce je testování a vyhodnocení úspěšnosti vybraných metod fundamentální analýzy na vybraném vzorku akciových titulů. Celá práce je rozdělena do čtyř hlavních částí. První část je věnována globální analýze, ve druhé části je provedena odvětvová analýza, ve třetí části jsou popsány vybrané metody firemní analýzy a v poslední čtvrté části je samotné ohodnocení jednotlivých akciových titulů a následné vyhodnocení úspěšnosti vybraných metod. Ohodnocovány jsou akcie společností Erste Group Bank, Komerční banka, ČEZ, VIG a O2, C.R.
Vedoucí práce: Jitka Veselá
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses