Analýza vybraných daňových a účetních podvodů - Hušková, Kateřina (2017)
Práce se věnuje účetním a daňovým podvodům, jednotlivým formám takovýchto podvodů a důsledkům podvodného jednání. Text čtenáři přibližuje i základní právní kontext vztahující se k danému tématu. Vynechána není ani problematika převodních cen, která spadá zejména do oblasti daní a tedy i daňových podvodů. Samostatná kapitola se věnuje vybraným podvodům, jejich popisu a souvisejícím statistickým datům.