Analýza vybraných daňových a účetních podvodů - Hušková, Kateřina; Králíček, Vladimír, 1952-; Molín, Jan, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2017)
Práce se věnuje účetním a daňovým podvodům, jednotlivým formám takovýchto podvodů a důsledkům podvodného jednání. Text čtenáři přibližuje i základní právní kontext vztahující se k danému tématu. Vynechána není ani problematika převodních cen, která spadá zejména do oblasti daní a tedy i daňových podvodů. Samostatná kapitola se věnuje vybraným podvodům, jejich popisu a souvisejícím statistickým datům.
Vedoucí práce: Vladimír Králíček
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses