Investiční analýza akcie Daimler AG - Jedličková, Zuzana (2017)
Tato bakalářská práce se zabývá investiční analýzou vybrané akciové společnosti Daimler AG. Hlavním cílem práce je poskytnout investiční doporučení na základě výstupů provedené fundamentální a technické analýzy. Vlastní práce je rozdělena do dvou částí. První část se zabývá fundamentální analýzou na úrovni globální, odvětvové a firemní. Pomocí dividendového diskontního a ziskového modelu jsem se snažila určit vnitřní hodnotu akcie. V druhé části práce jsem se pomocí vybraných nástrojů technické analýzy pokusila předpovědět pravděpodobný budoucí vývoj akciového kurzu.