Investiční analýza akcie Daimler AG - Jedličková, Zuzana; Veselá, Jitka; Málek, Jiří, 1953-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2017)
Tato bakalářská práce se zabývá investiční analýzou vybrané akciové společnosti Daimler AG. Hlavním cílem práce je poskytnout investiční doporučení na základě výstupů provedené fundamentální a technické analýzy. Vlastní práce je rozdělena do dvou částí. První část se zabývá fundamentální analýzou na úrovni globální, odvětvové a firemní. Pomocí dividendového diskontního a ziskového modelu jsem se snažila určit vnitřní hodnotu akcie. V druhé části práce jsem se pomocí vybraných nástrojů technické analýzy pokusila předpovědět pravděpodobný budoucí vývoj akciového kurzu.
Vedoucí práce: Jitka Veselá
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses