Návrh a implementace vícerozměrného systému měření a řízení výkonnosti - Navrátil, Jiří (2017)
Práce obsahuje rešerši aktuální literatury na téma vícerozměrné řízení výkonnosti podniku a vnější a vnitřní analýzu společnosti Eclipse print. Cílem práce je navržení Balanced Scorecard a strategické mapy společnosti a jejich implementace založené na předchozí rešerši a analýze.