Návrh a implementace vícerozměrného systému měření a řízení výkonnosti - Navrátil, Jiří; Menšík, Michal; Matyáš, Ondřej, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2017)
Práce obsahuje rešerši aktuální literatury na téma vícerozměrné řízení výkonnosti podniku a vnější a vnitřní analýzu společnosti Eclipse print. Cílem práce je navržení Balanced Scorecard a strategické mapy společnosti a jejich implementace založené na předchozí rešerši a analýze.
Vedoucí práce: Michal Menšík
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses