První konsolidace podle novelizovaných českých účetních předpisů - Bilá, Michaela; Vašek, Libor, 1978-; Zelenka, Vladimír, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2017)
Práce je zaměřena na problematiku sestavení první konsolidované účetní závěrky dle českých účetních předpisů. V první časti jsou stručně zmíněné změny zákona o účetnictví účinné od roku 2016, dále je vymezena úprava konsolidované účetní závěrky a konsolidační postupy u plné metody konsolidace. Druhá část práce se věnuje analýze sestavení první konsolidované účetní závěrky na ilustrativním příkladu, přičemž ilustracích je uvážena rozvaha a výkaz zisku a ztráty, nikoliv kompletní účetní závěrka.
Vedoucí práce: Libor Vašek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses