Význam zajištění z pohledu pojistitele - Stloukalová, Aneta; Ducháčková, Eva, 1958-; Daňhel, Jaroslav, 1943-2025; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2017)
Hlavním tématem diplomové práce je obligatorní zajištění. Práce se nejdříve zabývá teoretickým úvodem do zajištění, historií zajištění, analýzou zajistného trhu a zejména charakteristikou forem a typů tradičního zajištění. Praktická část diplomové práce aplikuje znalosti z teoretické části na portfolio fiktivní pojišťovny a ilustruje efekty různých zajistných struktur a jejich kombinace.
Vedoucí práce: Eva Ducháčková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses