Optimalizace vybraného procesu v nadnárodní auditorské fimě - Bránišová, Kateřina; Svobodová, Hana, 1961-; Ungr, Miloš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Tato diplomová práce se zabývá zmapováním vybraného procesu dodržování nezávislosti zaměstnanců v nadnárodní auditorské firmě a jeho optimalizací. Během počáteční fáze mapování byli využity následující nástroje: walkthrough nebo SIPOC diagram. Jako standardem pro zobrazení procesu byla využita ČSN ISO 5807. Pro účel optimalizace bylo nutné provézt analýzu dat za uplynulý rok, což ukázalo na subproces s nejvyšším procentem nevyplněných potvrzení nezávislosti a následně byla provedena podrobnější analýza. Na celý zmapovaný proces byla aplikovaná teorie úzkých míst, která poukázala na 3 místa, u nichž byla navržena řešení. Nově nastavené procesy by měly ušetřit čas a také až o 66 % snížit počet nevyplněných potvrzení.
Vedoucí práce: Hana Svobodová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses