Ocenění podniku Pardubický pivovar, a. s. - Fousek, Ondřej (2017)
Diplomovou práci jsem koncipoval do tří částí tak, abych nalezl investiční hodnotu podniku Pardubický pivovar, a.s. k 1.1.2016. První část je metodologicko-popisná část, kde jsou uvedeny základní informace a zvolené metody. Druhá část je analytická, kdy se zabývám finanční a strategickou analýzou. Poslední částí je ocenění, kam spadají generátory hodnoty a samotné ocenění podniku.