Ocenění podniku Pardubický pivovar, a. s. - Fousek, Ondřej; Pláničková, Markéta; Heršálek, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2017)
Diplomovou práci jsem koncipoval do tří částí tak, abych nalezl investiční hodnotu podniku Pardubický pivovar, a.s. k 1.1.2016. První část je metodologicko-popisná část, kde jsou uvedeny základní informace a zvolené metody. Druhá část je analytická, kdy se zabývám finanční a strategickou analýzou. Poslední částí je ocenění, kam spadají generátory hodnoty a samotné ocenění podniku.
Vedoucí práce: Markéta Pláničková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses