Odhad objektivizovanej hodnoty spoločnosti Ferrero Česká s.r.o. - Kopásková, Miriam (2017)
Diplomová práca je písaná formou znaleckého posudku s cieľom určiť objektivizovanú hodnotu spoločnosti Ferrero Česká s.r.o. k dátumu ocenenia 31.8.2015. Odhad vybranej hodnoty je uskutočnený metódou diskontovaných peňažných tokov typu entity (ako hlavnou metódou) a metódou tržného porovnania. K dosiahnutiu cieľa bola využitá finančná a strategická analýza, určenie generátorov hodnoty a zostavenie finančného plánu.