Odhad objektivizovanej hodnoty spoločnosti Ferrero Česká s.r.o. - Kopásková, Miriam; Jahodová, Lucie; Bialko, Matúš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2017)
Diplomová práca je písaná formou znaleckého posudku s cieľom určiť objektivizovanú hodnotu spoločnosti Ferrero Česká s.r.o. k dátumu ocenenia 31.8.2015. Odhad vybranej hodnoty je uskutočnený metódou diskontovaných peňažných tokov typu entity (ako hlavnou metódou) a metódou tržného porovnania. K dosiahnutiu cieľa bola využitá finančná a strategická analýza, určenie generátorov hodnoty a zostavenie finančného plánu.
Vedoucí práce: Lucie Jahodová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance a oceňování podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses