Analýza a návrh optimalizace reportingu o udržitelném rozvoji na příkladu zvoleného podniku - Petrůj, Jan; Petera, Petr, 1976-; Menšík, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2017)
Diplomová práce je zaměřena na problematiku udržitelného rozvoje a jeho reportingu ve vybrané společnosti ÚJV Řež, a.s. V této práci je nejprve teoreticky vymezena oblast udržitelného rozvoje s důrazem na jeho měření a následné vykazování v rámci požadavků vybraných standardů. Poznatky z teoretické části jsou posléze využity v praktické části, kde autor nejprve zkoumá současný stav reporting zvolené společnosti, analyzuje jeho pozitiva a negativa a následně navrhuje jeho optimalizaci.
Vedoucí práce: Petr Petera
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses