Podnikatelský plán - ekologické a designové obaly kosmetických přípravků - Maliosová, Natalie (2017)
Diplomová práce se zabývá vypracováním podnikatelské plánu na ekologické a designové obaly kosmetických přípravků. Z formálního hlediska je dělena na tři části. V teoretické části jsou nejdříve vymezeny jednotlivé pojmy spojené s podnikem a podnikáním, následně je blíže popsána struktura podnikatelského plánu. Vzhledem k předmětu podnikání je podstatná část teoretické části věnována společenské odpovědnosti firem a s tím souvisejících pojmů. Teoretickou část uzavírá vhled do problematiky s plastovými obaly. Druhá metodologická část představuje použité výzkumné metody a obhajuje jejich výběr. V praktické části je pak zpracován podnikatelský plán. Cílem práce je vyhodnocení podnikatelského záměru, a to z pohledu realizovatelnosti a životaschopnosti podniku.