Podnikatelský plán - ekologické a designové obaly kosmetických přípravků - Maliosová, Natalie; Müllerová, Jana; Juřenčáková, Michaela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Diplomová práce se zabývá vypracováním podnikatelské plánu na ekologické a designové obaly kosmetických přípravků. Z formálního hlediska je dělena na tři části. V teoretické části jsou nejdříve vymezeny jednotlivé pojmy spojené s podnikem a podnikáním, následně je blíže popsána struktura podnikatelského plánu. Vzhledem k předmětu podnikání je podstatná část teoretické části věnována společenské odpovědnosti firem a s tím souvisejících pojmů. Teoretickou část uzavírá vhled do problematiky s plastovými obaly. Druhá metodologická část představuje použité výzkumné metody a obhajuje jejich výběr. V praktické části je pak zpracován podnikatelský plán. Cílem práce je vyhodnocení podnikatelského záměru, a to z pohledu realizovatelnosti a životaschopnosti podniku.
Vedoucí práce: Jana Müllerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses