Připravenost resortů na realizaci úplného elektronického podání - Frank, Daniel; Lechner, Tomáš; Pěkná, Jitka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2017)
Cílem práce je analýza připravenosti resortů na realizaci úplného elektronického podání. Základem je zkoumání možností podání u jednotlivých agend u vybraných ministerstev. Práce je rozdělena do několika částí. V první části je definován pojem e-Governmentu, popsány jeho přínosy a právní zakotvení. Druhá část obsahuje představení úplného elektronického podání a podmínek pro jeho zavedení, z nichž nejdůležitější jsou nařízení eIDAS a zavedení elektronické identifikace. Další částí je již samotná analýza jednotlivých resortů. Poslední částí je zhodnocení aktuálního stavu a doporučení k dalšímu postupu. Hlavním přínosem práce je zjištění o nepřipravenosti resortů na realizaci úplného elektronického podání dle nové legislativy.
Vedoucí práce: Tomáš Lechner
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: veřejná správa [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses