Koupě podniku v insolvenčním řízení - LESS & TIMBER s.r.o. - Šimandlík, Daniel; Schönfeld, Jaroslav; Smrčka, Luboš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Jedním z dílčích cílů této diplomové práce je určení pozice společnosti LESS & TIMBER před jejím úpadkem, a to pomocí analýzy vývoje vnitřního a vnějšího prostředí, analýzy konkurentů, ceny vstupů, relevantního trhu, SWOT analýzy a v neposlední řadě finanční analýzy. Na základě těchto informací určím hlavní příčiny úpadku společnosti.Dalším cílem práce je popat průběh insolvenčního řízení a neúspěšný pokus o reorganizaci firmy.V závěru práce se zaměřím na finanční analýzu společnosti po prodeji a pokusím se predikovat budoucí vývoj společnosti.
Vedoucí práce: Jaroslav Schönfeld
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses