Lead management v pojišťovnictví - Štěrbová, Adéla; Koliš, Karel; Čábelka, Štěpán; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Problematika lead managementu se věnuje hladkému propojení komunikačních kanálů či jednotlivých oddělení ve firmě a kvalitě předávaných obchodních příležitostí. Zavedení lead managementu v rámci firmy je však poměrně radikální změnou. Pro řízení změn je využíván reengineering a mapování původních procesů ve firmě. V rámci této práce byly podrobně zmapovány procesy dvou pojišťoven, na nichž byl reengineering proveden. Byly navrženy jak menší změny, které v rámci současných systémů umožňují efektivnější lead management, tak změny radikální, které by znamenaly změnu infrastruktury obou firem. Zároveň jsou v práci uvedena obecná doporučení, jak lead management v pojišťovnictví efektivně využívat. Cílem této práce je navržení optimálního procesu lead managementu v pojišťovnictví.
Vedoucí práce: Karel Koliš
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses