Podnikatelsky plan - Nazarenko, Anastasiya (2017)
Ve své diplomové práci jsem se zabývala podnikatelským plánem založení mlékárny. Práce se skládá ze dvou části. V první části jsem upravovala teoretická a metodická východiska pro zpracování podnikatelského plánu. V praktické části aplikuji zjištěné poznatky a sestavují skutečný plán. Čílek vypravování podnikatelského plánu je zjistit, zda tento plán je rentabilní a realizovatelný pro své zřizovatele.