Podnikatelsky plan - Nazarenko, Anastasiya; Velinov, Emil; Malý, Milan, 1936-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Ve své diplomové práci jsem se zabývala podnikatelským plánem založení mlékárny. Práce se skládá ze dvou části. V první části jsem upravovala teoretická a metodická východiska pro zpracování podnikatelského plánu. V praktické části aplikuji zjištěné poznatky a sestavují skutečný plán. Čílek vypravování podnikatelského plánu je zjistit, zda tento plán je rentabilní a realizovatelný pro své zřizovatele.
Vedoucí práce: Emil Velinov
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses