Trestní zákon, trestní řád a předpisy souvisící : (textové vydání) - Tolar, Jan, 1914-1998 (Praha : Orbis, 1962)
Text trestního zákona a trestního řádu s předpisy, které doplňují trestní řád (předpisy o znalcích a tlumočnících, sazebník advokátního tarifu, rejstřík trestů) a předpisy o proviněních a přestupcích. Stručné poznámky k jednotlivým paragrafům jsou většinou odkazy k těmto souvisícim ustanovením.
Obsahuje rejstřík
Určeno pro pracovníky justice, soudce místních lidových soudů i ostatní soudce, pro prokurátory, orgány veřejné bezpečnosti, pracovníky národních výborů, studující i pro širší veřejnost
Věcný rejstřík
Keywords: trestní právo; Československo; zákony; právní předpisy; criminal law; Czechoslovakia; laws; legal regulations