Finanční analýza společnosti Shell Czech Republic, a.s. - Liška, Martin; Holečková, Jaroslava; Vácha, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2017)
Cílem této diplomové práce je provedení finanční analýzy společnosti Shell Czech Republic, a.s. za období 2008 – 2015. Práce obsahuje dvě základní části – metodickou a praktickou. Úkolem metodické části je teoretické vymezení finanční analýzy a poskytnutí informačního základu pro část praktickou. V praktické části je již provedena samotná finanční analýza vybrané společnosti, včetně mezipodnikového srovnání s konkurenčními podniky OMV Česká republika, s.r.o. a Tank ONO, s.r.o.
Vedoucí práce: Jaroslava Holečková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses