Motivační nástroje ve vybraném podniku. - Šimeček, Jakub (2017)
Bakalářská práce je věnována tématu motivace zaměstnanců a zaměřuje se na identifikaci a analýzu motivačních nástrojů. Teoretická část bakalářské práce vysvětluje základní pojmy motivace a popisuje motivační typy a teorie. Druhá část teoretické části je věnována definici manažera a jeho podřízeným zaměstnancům včetně způsobů jejich hodnocení a odměňování. Praktická část je vypracována na základě pozorování a dotazování motivovaných zaměstnanců ve vybraném podniku. Cílem práce je analyzovat motivační nástroje podniku, rozhodnout, zdali mají vliv na motivaci a výkonnost zaměstnanců. Popřípadě navrhnout změny, které povedou k dlouhodobě motivovanému personálu.