Veřejná správa v zemích Visegrádské čtyřky : (Česká republika, Maďarsko, Polská republika, Slovenská republika) - Novotný, Vladimír, 1957-; Klíma, Karel, 1951-; Králiková, Kristína, 1980-; Dudor, Ladislav (Praha : Leges, 2017)
Publikace popisuje základní instituty organizace veřejné správy v zemích Visegradské čtyřky včetně otázek státní služby. Snahou autorů bylo zachovat jednotnou strukturu kapitol s ohledem na specifika jednotlivých zemí.
Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
Anglické resumé
Keywords: veřejná správa; správní orgány; země Visegrádské skupiny; kolektivní monografie; public administration; administrative agencies; Visegrád Group countries; collective monographs