Analýza přílivu PZI a jejich dopadů na ekonomiku ČR - Koudelková, Zuzana; Bolotov, Ilya; Čajka, Radek, 1983-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2017)
Diplomová práce se zabývá analýzou přílivu přímých zahraničních investic do České republiky. Na základě statistických údajů analyzuje příliv investic z objemového, teritoriálního a odvětvového hlediska. Poté práce zkoumá vliv přílivu investic na běžný účet platební bilance, exportní výkonnost, nezaměstnanost a konkurenceschopnost dle ročenky Global Competitiveness Report.
Vedoucí práce: Ilya Bolotov
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses