Porovnanie poskytovateľov kuriérnych, expresných a balíkových (KEB) služieb v obchodných operáciách v rámci Slovenskej republiky - Beraggová, Dominika; Novák, Radek, 1960-; Zubeková, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Táto diplomová práca sa zaoberá porovnaním poskytovateľov kuriérnych, expresných a balíkových služieb pôsobiacich v Slovenskej republike a ich významom v domácich, ale aj medzinárodných obchodných operáciách. Cieľom tejto práce je analyzovať štyroch vybraných poskytovateľov služieb KEB pôsobiacich na slovenskom trhu, ich postavenie a pôsobenie v obchodných operáciách. V praktickej časti sa táto práca bude zaoberať porovnaním rozsahu a kvality služieb, cenových ponúk, cenotvorby, na akých zákazníkov sa zameriavajú, aké majú postavenie na slovenskom trhu, ale aj porovnaním podielov na domácich a zahraničných obchodných operáciách jednotlivých poskytovateľov a výškou ich potenciálu na slovenskom trhu.
Vedoucí práce: Radek Novák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses