Pořadatelství olympijských her ve vazbě na pověst státu - případová studie Velká Británie - Mikesková, Klára; Peterková, Jana, 1971-; Kohoutová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2017)
Tématem této diplomové práce je pořadatelství olympijských her ve vazbě na pověst státu se zaměřením na letní olympijské hry konané v Londýně 2012. Pořadatelství olympijských her je považováno za velmi prestižní a atraktivní. První část práce se věnuje teoretickému vymezení měkké moci a využití sportovní diplomacie v budování dobré pověsti státu. Druhá část práce se pak věnuje Velké Británii a její kandidatuře na pořadatelství olympijských her.
Vedoucí práce: Jana Peterková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní politika a diplomacie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses