Informační systém podniku - Kuchařová, Pavla (2017)
Diplomová práce se zabývá výběrem informačního systému podniku na reálném případě vybrané firmy, což je zároveň i jejím hlavním cílem. Práce je především zaměřena na systémy, které využívají nejčastěji malé a střední podniky. V teoretické části tyto softwary byly dopodrobna rozebrány včetně doporučeného postupu jejich výběru a zavádění. Praktická část se již týká konkrétního případu vybrané společnosti, jejímž vyvrcholením byl výběr vhodného dodavatele na základě předem stanovených preferencí a jejich vah.