Informační systém podniku - Kuchařová, Pavla; Kubálková, Markéta, 1970-; Manďák, Jaromír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2017)
Diplomová práce se zabývá výběrem informačního systému podniku na reálném případě vybrané firmy, což je zároveň i jejím hlavním cílem. Práce je především zaměřena na systémy, které využívají nejčastěji malé a střední podniky. V teoretické části tyto softwary byly dopodrobna rozebrány včetně doporučeného postupu jejich výběru a zavádění. Praktická část se již týká konkrétního případu vybrané společnosti, jejímž vyvrcholením byl výběr vhodného dodavatele na základě předem stanovených preferencí a jejich vah.
Vedoucí práce: Markéta Kubálková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses