Rovné zacházení se zaměstnanci v pracovně-právních vztazích - Křivanec, Jaroslav; Spirit, Michal, 1943-; Soušková, Milena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2017)
Tato diplomová práce charakterizuje pomocí odborné literatury oblast pracovněprávních vztahů se zaměřením na rovné zacházení a zákaz diskriminace. V práci jsou vymezeny nejdůležitější prameny jednak práva mezinárodního, tak i evropského a v neposlední řadě je popsána i vnitrostátní právní úprava. Závěr práce se zaobírá možnou právní ochranou před diskriminací.
Vedoucí práce: Michal Spirit
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses