Employer Brand ve společnosti Česká spořitelna, a.s. - Bízová, Barbora (2017)
Tato diplomová práce se zabývá značkou zaměstnavatele neboli Employer Brandem ve společnosti Česká spořitelna, a.s.. V teoretické části vymezuje pomocí odborné literatury a jiných zdrojů, čeho se vlastně tematika Employer Brandu týká a jakou roli v dnešní době hraje.Praktická část provádí situační analýzu v dané společnosti a pomocí dotazníkového šetření a rozhovorů se zaměstnanci definuje nové návrhy pro efektivní Employer Brand.