Employer Brand ve společnosti Česká spořitelna, a.s. - Bízová, Barbora; Šmíd, David; Legnerová, Kateřina, 1965-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Tato diplomová práce se zabývá značkou zaměstnavatele neboli Employer Brandem ve společnosti Česká spořitelna, a.s.. V teoretické části vymezuje pomocí odborné literatury a jiných zdrojů, čeho se vlastně tematika Employer Brandu týká a jakou roli v dnešní době hraje.Praktická část provádí situační analýzu v dané společnosti a pomocí dotazníkového šetření a rozhovorů se zaměstnanci definuje nové návrhy pro efektivní Employer Brand.
Vedoucí práce: David Šmíd
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses