Marketingové komunikačné nástroje spoločnosti Nutricia a ich porovnanie voči konkurentom - Tóthová, Ľudmila; Boučková, Jana; Hajduček, Peter; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Na základe analýzy a komparácie marketingových komunikačných nástrojov spoločnosti Nutricia a jej konkurentov na trhu PKU prípravkov, a následných expertných rozhovorov, je cieľom práce zostavenie odporúčaní, ako vylepšiť komunikačné nástroje spoločnosti Nutricia, a poukázať, na ktoré nástroje sa má spoločnosť primárne zamerať. Teoretická časť je venovaná medzinárodnému marketingu, jeho koncepciám a komunikácii v medzinárodnom prostredí. Teória sa ďalej zaoberá i klastrom, jeho typológiou a modelmi klastrov a etikou vo farmaceutickom priemysle. Analytickú časť tvorí predstavenie spoločnosti Nutricia a základné informácie o ochorení fenylketonuria (PKU). Ďalej túto časť tvorí už samotná analýza a komparácia komunikačných nástrojov a výstup z expertných rozhovorov. V závere sú zostavené konkrétne odporúčania a zmeny v komunikačných nástrojoch, ktoré by mala spoločnosť Nutricia aplikovať.
Vedoucí práce: Jana Boučková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses