Ocenění jmění společnosti RTD QUALITY SERVICES s.r.o. tržní hodnotou - Kubricht, Adam; Buus, Tomáš, 1977-; Poborský, František; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2017)
Cílem práce je ocenit jmění společnosti RTD QUALITY SERVICES s.r.o. Za tímto účelem je diplomová práce rozdělena do osmi kapitol. V první kapitole je představena oceňovaná společnost. V dalších dvou kapitolách je provedena strategická a finanční analýza. Čtvrtá kapitola se zabývá generátory hodnot, které slouží jako podklad pro vytvoření finančního plánu v páté kapitole. V šesté kapitole je zhotoveno ocenění podniku metodou DCF entity. V sedmé kapitole je provedeno ocenění metodou srovnatelných podniků. V osmé kapitole je vyjádřena tržní hodnota podniku k 31.12.2015.
Vedoucí práce: Tomáš Buus
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses